Menu Close

SPIKOLINO

KO JE U BIO SPIKOLINO?
Stara legenda kaže da je Spikolino bio sasvim običan papagaj sa veoma neobičnim sposobnostima za savladavanje jezika na kojima su svi drugi papagaji mogli samo da mu pozavide. On je to dugo čuvao za sebe kao najveću tajnu, dok nije odlučio da je podeli sa drugima. Danas, tek poneka škola zna Spikolinovu tajnu i uspešno je deli sa svojim polaznicima. >>PROČITAJ VIŠE>>

Spikolino je sve što ti je potrebno da uspešno savladaš engleski jezik, ali i da svakodnevno uživaš u učenju na časovima i kod kuće.

Proverena Spikolino formula je jedinstvena, savršeno izbalansirana kombinacija visoko kvalitetnih sastojaka, velike motivacije i dodatnog rada kod kuće.

KOME JE NAMENJEN OVAJ PROIZVOD?
Spikolino kursevi engleskog jezika namenjeni su onima koji žele da postignu bolji uspeh u školi, uspešnije koriste Internet i mogućnosti koje pruža, da upoznaju i lakše komuniciraju sa ljudima iz inostranstva, ili da se možda zaposle u nekoj inostranoj firmi. Ukratko, Spikolino je pravi proizvod za sve one koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika. Ne preporučuje se osobama mlađim od 3 godine.

NAČIN UPOTREBE I PRIPREME:
1) Pohađati redovno nastavu – preporučena doza za najmlađe je dva puta nedeljno po 45 minuta, za prosečnu mladu osobu je 60 minuta, a za odraslu 90 minuta.
2) Pomno pratiti nastavu i aktivno učestvovati u njoj.
3) Obnoviti gradivo sa prethodnog časa i napisati domaće zadatke – Broj sati za vežbanje kod kuće je neograničen.
4) Uspešno položiti završni ispit i dobiti sertifikat stečeno znanje.

Proizvod treba koristiti umereno kao deo svakodnevnog obrazovanja. Poželjno je da temperatura u prostoriji za učenje bude od 21° C do 24° C.

ZEMLJE POREKLA GLAVNIH SASTOJAKA: Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države. Proizvodeno u Republici Srbiji.

PROIZVOĐAČ: Centar za učenje engleskog jezika i prevođenje Say ABC Pirot, knjaza Miloša 11-13, 18300 Pirot;
kontakt telefon +381 66 321 570; info@sayabc.rs

GARANCIJA PROIZVODA: U slučaju poštovanja svih koraka i kompletno savladanog kursa garancija na stečeno znanje je neograničena.

NEŽELJENA DEJSTVA: Ovaj proizvod stvara zavisnost, pa primenom ovog proizvoda dobijate još veću želju za njegovim korišćenjem.

NAČIN KUPOVINE: Odloženo plaćanje u 10 jednakih rata. Cena proizvoda je definisana na osnovu standardnog cenovnika Centra za učenje engleskog jezika Say ABC. Ukoliko niste zadovoljni ovim proizvodom svakog trenutka ga možete vratiti a da pritom niste u obavezi da platite ostatak rata.

 

NETO KOLIČINA: 72 ČASA
ROK UPOTREBE: JUN 2022