Menu Close

PROJEKAT “ŽELIM I JA SPIKOLINO”

Školska godina iza nas biće upamćena po pandemiji korona virusa, atipičnom pohađanju nastave od kuće, smanjenom druženju među decom, pa i izostajanjem sa dodatnih aktivnosti poput učenja stranih jezika, sporta, muzike, plesa  i drugih.

Sa ciljem da unesemo malo vedrine na samom početku školske godine i željom da godina koja je pred nama bude što više nalik na sve one prethodne, a što manje na ovu poslednju, odlučili smo da podstaknemo svoje buduće polaznike tako što ćemo na zanimljiv način dodatno motivisati i povećati njihovu želju da se priduže svojim vršnjacima i upišu na kurs engleskog jezika.

Naime, projekat pod nazivom “Želim i ja Spikolino” predstavlja upis polaznika na kurseve engleskog  jezika i biće omogućen kupovinom proizvoda “Spikolino” u vidu kutije koji ima za cilj da uslugu pružanja znanja od strane centra Say ABC pretvori u nešto fizički (materijalno) dostupnije i opipljivije, posebno najmlađim polaznicima.

Spikolino, novi član Say ABC tima je ustvari papagaj koji, kao jedina životinja koja ima sposobnost govora i to stiče ponavljanjem, je metafora za sve naše polaznike koji će na taj način usvajati engleski jezik. Naravno, za usvajanje jezika nije dovoljno samo kupiti kutiju. To je tek početak. Na zadnjoj strani kutije nalazi se uputstvo za upotrebu čijom pažljivom primenom će polaznici tokom jedne školske godine uz puno truda i rada uspeti da savladaju predviđeno gradivo i usvoje jezik do nivoa koji je za njih predviđen.

Kao i kod bilo kog drugog proizvoda, na zadnjoj strani kutije nalazi se i deklaracija proizvoda poput podataka o načinu upotrebe i pripreme, sastojcima, o tome kome je ovaj proizvod namenjen, garanciji proizvoda, neželjenim dejstvima, načinu kupovine, neto količini, kao i roku upotrebe. Više o tome možete pročitati na >>spikolino stranici.

Spikolino kutija će takođe imati i fizičku primenu, odnosno služiće kao učenički portfolio u koji će polaznici moći da sav njima značajan materijal sa časova poput testova, fotografija, eseja, diktata i drugih odlažu u svoju kutiju, što će predstavljati neki vid osvrta na sve ono što su naučili u toku godine.

Prodaja Spikolino kutije, odnosno upis u novu školsku godinu, počeće u ponedeljak 30.08.2021. i trajaće dve nedelje u prostoriji škole. Centar Say ABC se od 2018. godine nalazi u samom centru grada, u ulici knjaza Miloša 11-13, lokal 9. Početak nastave biće u ponedeljak, 13.09.2021.

Detalje oko upisa u novu školsku godinu možete pročitati OVDE>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *